Te verkopen

de webshop onder korfimkershop.eu is sinds half december 2020 uit de lucht. Bestellen, of voor vragen, dat kunt u door een mail te sturen naar rhernen1960@kpnmail.nl of door mij even te bellen of een bericht te sturen naar 0630201117

Zwermen worden uitsluitend nog verkocht aan imkers met aantoonbare ervaring. Het doet mij verdriet, ondanks het financiele voordeel dat ik heb, dat mijn dierbare zwermen door onkunde verprutst worden. Niemand hoeft zich te schamen voor fouten of onkunde, maar het gaat hier wel om levende wezens, waarbij enige kennis, ervaring en soms ook moed bij nodig is.

Boogkorframen, of te wel beukenhouten ramen voor de Gravenhorster Boogkorf. Produceer de boogkorframen in opdracht, enkele heb ik meestal wel op voorraad.

Roggestro, langstro, ongedorst, uit biologische teelt, gekamd

Verder zijn er diverse artikelen betreffende de korfimkerij bij mij verkrijgbaar, dan wel maak ik die op bestelling. Hieronder een greep uit de lijst van artikelen

Splijthoutjes voor wilg en braam

Krammen voor de korven

Korfmessen of darrenmessen, verbetert Lüneburgsmodel

Vangbuidels, verbeterd model

Korfdoeken,

Oogstiften of oogspijkers om aan de korfdoeken te bevestigen of aan vangbuidels.

historische maar functionerende houten honingpersen 

een historische maar functionerende houten  Waspers

Verschillende soorten vlechtband,  zowel rotan  als inheemse materialen als braamspleut (voorbewerkt) wilgenspleut, lindenbast en gespleten berken of sparrenwortel.

pagina laatst bijgewerkt 17 juli 2024